torsdag den 5. september 2013

ØV

Har meldt fra til stor familiefest langt væk. Havde glædet mig, men det bliver uden tvivl for meget. Jeg hader det. Samtidig glad for at beslutningen ER taget, og at Manden bakker mig op.

Prøver at tage på arbejde i morgen... Føler ikke nogen bedring i løbet af mine sygedage. Tager det ligeså stille. Har heldigvis en forstående arbejdsplads!

onsdag den 4. september 2013

Going ...hmm .. tja, hvorhen?

Hjemme fra arbejde. Hovedet kunne ikke rumme mere. Jeg kunne mærke, at informationer bare røg ud igen. Der var ikke plads. Ingen energi, intet overskud. Lidt hyper indimellem, mest for at forblive vågen. Nok min krops måde at sige STOOOP på. Så nu er jeg sygemeldt resten af ugen.

Jeg kan ikke helt slappe af med at slappe af. Kan ikke falde i søvn og kan ikke ligge på sofaen ret længe af gangen. Det er ikke fordi jeg farer rundt, men så er der en lille tur til køleskabet, så skal vinduet åbnes, en kop kaffe laves ... og indeni er der en stor klump, der gerne vil grædes ud, men pga medicinen kan jeg ikke nå den. Det er fandme frustrerende!! Lige nu vil jeg gerne græde igennem og få det overstået.

søndag den 1. september 2013

Nu kan jeg trække vejret igen ;-)

Vi har været i opstartsfasen i 3-4 uger nu. Far og mor på arbejde og begge piger i skole. Samtidig er fritidsaktiviterne også begyndt igen, og det har betydet tryk på fra starten. Selvom jeg ikke arbejder fuld tid, har det været hårdt. Jeg er faldet om med et brag i sofaen om aftenen, og klokken har ikke været meget mere end 21, når jeg er gået i seng - og er faldet i søvn med det samme.

Nu er det søndag, og vi er ved at lade op til den nye uge. Pigerne har indrettet hver deres LEGO-hus, og Manden og jeg har drukket formiddagskaffe. Vi har alle 4 hyggetøj på, og vi har allerede spist en is. Det er rigtig søndag :-) Ingen planer overhovedet!

Årets sidste strandtur