søndag den 19. januar 2014

Weekend med ændrede planer

En weekend med ændrede planer. Sneen bandt os til Aalborg og forhindrede en tur hjem til mine forældre. Den havde jeg glædet mig til længe. Pigerne begyndte at græde og var lige pludselig meget ligeglade med sneen. Vi hyggede lidt ekstra fredag eftermiddag og aften. Lørdag begav vi os ud i masserne og jeg måtte sande, at det var mere end jeg brød mig om. Jeg blev småsur og ville bare gerne hjem. Resten af dagen kæmpede jeg med at få varmen, men det kunne Mindste og to tæpper heldigvis hjælpe mig med.

I dag har hele banden sovet længe og spist engelsk morgenmad. Pigerne havde mod på en ekstra tur i sneen, men  Manden og jeg holdt os indendøre og drak lidt mere kaffe. Jeg måtte overgive mig og tage en middagslur. Da jeg stod op, havde Manden bagt boller og gjort klar til et spil Lego Creationary. Et genialt spil, som Mindste på 6 kan spille uden ret meget voksenhjælp.

Nu synger dagen på sidste vers. Jeg har fået et langt, og ikke mindst (kogende) varmt bad. Pigerne leger med Lego Friends, og Manden er ved at tage sig sammen til at lave aftensmad. Det er altid ham, der gør det og det er jeg ham evigt taknemmelig for. Depressionen påvirker min hjerne, og jeg magter ikke længere at have flere bolde i luften og kan ikke overskue at have flere ting færdigt på samme tid. Heldigvis elsker han at lave mad og er supergod til det, så det er ikke den værste aftale :-)

Jeg ville have sat et billede på i dag, men det er for længe siden - jeg kan ikke finde ud af at få dem over på pc'en :-/

onsdag den 15. januar 2014

Tanker i et presset sind

Jeg er brugt!
Tager mig selv i at sukke højlydt, når jeg sætter mig.
Sover fint, men vågner tidligt
Gider ikke stå op og snoozer alt for meget.
Orker ikke at snakke.
Alt for meget uro og snak på arbejdet.
Nogle elever larmer konstant og kan ikke stoppes (de er multihandicappede).
Nogen slår og kradser.
Bliver sur og tvær.
Har brug for pause før pigerne kommer hjem.
Orker ikke uforudsete ting - de stresser og forvirrer.
Overvejer en sygemelding.
Kan ikke finde ud af det.
Var ved at græde på arbejde i dag pga. pres og krævende elever.
Dyb vejrtrækning, lukke øjnene et øjeblik og jeg er på igen.

Nu er ok. For nu. Mindste har legeaftale og hygger sig i hulen med lommelygte. Ældste er træt efter bytur med klassen i SFO'en. Ro og fred. Kun pigefnis fra værelset og snak fra tv'et. Det er ok. For nu!


onsdag den 8. januar 2014

Med tungen ud af halsen og fingrene i ørene

Opstart på job.
Træt.
Kan ikke helt følge med.
Sover godt og natten igennem.
Føler mig aldrig helt udhvilet.
Nye sko gør bevægelse til en leg.
Konstant uro og lyd på arbejdet.
Tager pause på toilettet :-/
Orker ikke pigernes snakken om eftermiddagen.
Hader opstarter efter ferier!
Måtte aflyse en kaffeaftale pga. udsigt til manglende overskud.
Orker ikke mad - for min skyld kunne vi godt aflyse aftensmaden.
Kun smoothies og koldt vand, måske danskvand.

Det må blive bedre - det skal det!

torsdag den 2. januar 2014

Nyt

Nu er julen ovre for denne gang. Den var dejlig med forventningsfulde piger, svigerfars perfekte and, masser af spil, familliehygge, gåture og putten under dynerne til langt op ad formiddagen. Nu står den på hverdag. Et helt nyt år. Nye oplevelser. Forhåbentlig forandring i vores boligsituation. Måske endda færre depressive dage? Et år hvor jeg må blive endnu bedre til at mærke mig selv og sige til og fra. Bedre til at sætte pris på de små ting. Tælle til 10 - eller måske 20? Jeg kæmper med min tålmodighed og vil helst multitaske (også på andres vegne), og resultatet bliver som regel derefter.

Men nu råbes der "værsgod" og jeg kan trods alt ikke spise familiemiddag OG blogge. Bagefter ved jeg, at jeg kommer til at være lidt på langs, når engang vasketøjet er ordnet. Så det blev dét for i dag ...

Godt nytår til jer derude :-)