onsdag den 13. november 2013

En lille opdatering

Det er længe siden! Meget er sket og meget har stået stille. Jeg har haft nogle længerevarende depressive perioder, hvor jeg har været "stået helt af." Det har været frustrerende, irriterende og håbløst. Det er svært at få en familie til at fungere, når den ene forælder er ikke-eksisterende. Det har taget hårdt på os som familie og som enkeltpersoner. Manden knokler på for at nå det hele, og han blev nok en smule stresset og overskudsforladt. Ældste blev sur over ingenting og råbte og bandede, imens Mindste blev lille igen - tisser i sengen og pylrer konstant. Samtidig forsøger de alle tre ihærdigt at få det hele til at virke normalt.

Derfor har vi opprioriteret vores familietid her i tiden efter. Den har stået på masser af filmhygge, kys og kram i stride strømme, brædtspil en hel weekend og næsten ingen legeaftaler til pigerne. Det har repareret en del, men det bliver vi nok aldrig færdige med.

På arbejdet har der også været en del udfordringer med vikarer, udadreagerende elever og masser af fnidder i krogene. Der har været nok at se til både der og hjemme, og det er nok det, der har knækket mig denne gang. Jeg har været i jævnlig kontakt med min psykiater, som undrer sig, spørger og tænker og finder en lidt ændret behandling til mig. Noget har virket, andet har ikke.

Hvorom alting er, så er jeg tilbage - igen. Håber ikke på flere afbrydelser ;-)

2 kommentarer:

 1. Kære dig,
  Jeg vil bare lige ønske dig god bedring i det alt sammen, jeg kender kampen, den er modbydelig. Det lyder til, at du er godt på vej.
  Bedste hilsner fra Anne Mette

  SvarSlet
 2. Ja, kampen er modbydelig! Jeg er ked af, du kender den :-/ Det går fremad, støt og roligt.
  Kram herfra

  SvarSlet