onsdag den 11. december 2013

Hey ;-)

Hey!

Hvem så den komme?? Jeg har købt hele 2 julegaver i dag. En hel dag før planlagt :-) Jeg trodsede træthed, træt Mindste, menneskehoben og de manglende gaveideer og begav mig ud i det Fandens-skabte City Syd, vi har her i byen. Jeg koncentrerede mig om Mindste, om at tænke kreativt i fht. gaver og om at holde tiden, da Ældste ikke havde fået nøglen med i dag. Jeg var nok blevet upopulær, hvis hun skulle sidde på trappestenen ;-) Vi kom rundt til de relevante butikker og undgik heldigvis de værste køer. Gaverne sprang næsten op i mine hænder, så det tog ikke specielt lang tid eller mange overvejelser at købe dem og komme hjemad igen.

Så hep hep til mig selv. Jeg overvandt mig selv og mod mine egne svære odds, lykkedes missionen. Jeg havde ikke sat antal på de købte gaver, men bare det at komme i gang, gør en kæmpe forskel i mit hoved. Nu er bakken ikke så uoverskuelig at komme over. Det er egentlig ikke, fordi jeg stresser over det - det fylder forbavsende lidt - men det rumsterer i hovedet alligevel.

Og i morgen skal jeg på den igen :-)

PS
Den oprindelige plan var, at jeg skulle købe en ny voksdug, men det glemte jeg alt om i farten - jeg kan jo ikke det hele ;-)

2 kommentarer:

  1. Ja, Miri, jeg har fundet ud af at det andet ikke nytter noget her før jul. En depression kan jeg endnu ikke modstå, men jeg er blevet god til at vende negative tanker, og jeg øver mig ihærdigt i at se muligheder og ikke begrænsninger :-)

    SvarSlet