mandag den 9. december 2013

Indkøb og søvnforvirring

Jeg har endnu ikke købt en eneste julegave. Overhovedet! Næsten heller ikke tænkt en tanke på hvad de forskellige skal have. Men på torsdag efter mit besøg hos psykiateren håber jeg at komme i gang. Jeg må hellere begynde at tænke ... Nogle gaver skal afleveres allerede på lørdag ;-)

Den anden dag var vi til julehygge på skolen. Der blev lavet dekorationer, bagt pebernødder og klippe-klistret. Ikke mindst skulle vi se Mindste i årets skuespil. Hun havde hovedrollen og var selvfølgelig meget stolt. Det gik over al forventning, og de var alle meget tilfredse bagefter. Jeg var en af de nørdede forældre, der optog det på telefonen, så alle bedsterne kan se det. Mindste har nu også nydt at se optagelserne af sig selv et par gange ;-) En super hyggelig dag, hvor jeg også  fik sat ansigt på et par forældre mere.

Og så et emneskifte: Mit søvnmønster er forskruet. Den anden nat sov jeg 12 timer, og i nat var jeg lysvågen i 5 ... Hold nu op, hvor er det irriterende. Jeg har altid haft et godt sovehjerte, men efter jeg er begyndt på medicinen sover jeg virkelig dårligt. Altså i nogle perioder. Jeg sover fint og i tilpas længde for det meste. Nu tager jeg mere beroligende til natten og aldrig har jeg sovet så "løst". Jeg falder i søvn inden kl. 21 og går i seng en time eller to senere (...!), for så at vågne omkring kl. 02 og stort set ikke sove mere den nat. Jeg føler mig ikke specielt træt, men jeg kan sagtens mærke, at kroppen kører i et lavt gear og at overskuddet er lille. Nok om det! Jeg har bare virkelig fundet ud af, hvor basal en god nattesøvn er!

Jeg håber, I er længere med jeres juleindkøb end mig - til gengæld er jeg langt fremme med at spise brændte mandler, brænde lys og se Jul på Slottet :-)


2 kommentarer:

  1. Jeg ville gerne skrive en fin kommentar til dig. Men pludselig forsvandt alle ordene og jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive ! Så nu skriver jeg bare dét, så du ved jeg har været på besøg:) Desværre fik jeg ingen brændtemandler :)

    SvarSlet
  2. Du er altid velkommen! Det er rart at vide, at det præcis var dig, der kiggede ind :-)
    Du må lave dig en portion af mandlerne ;-)

    SvarSlet