mandag den 1. april 2013

Påskeferie

Så er påskeferien næsten slut. Jeg har haft pigerne med til mine forældre hele ugen, hvor mine søskende også har været. Min bror havde sin familie med, så der har været leg og spas dagen lang. Vi har pustet æg og farvet dem med løgskaller - nærmest et mirakel, hvis der skulle tolkes lidt på pigernes hvin under udpakningen - bagt cupcakes en masse og ikke mindst pyntet dem, leget gemmeleg, luftet morfars hund, spist guf, spillet spil, ledt efter påskeæg i haven, været i hallen på morfars arbejde (han er jo ikke lock outed endnu), og glædet os til at komme hjem far/Manden igen.

Min mors hjemmebagte bolle med hjemmelavet appelsinmarmelade = :-)
 
 
Jeg har nydt, at andre har taget lidt over og været sammen med pigerne. Jeg har ladet op og fået fyldt overskuddet op igen. Hjemme har Manden har været på arbejde og haft et par venner på besøg. Dagen efter nød han vist at kunne sove længe helt i fred og ro ;-)
 
Billedlotteri fra da jeg var barn
 
Halgulv

 
I dag skal der vaskes tøj og ryddes op, så vi er klar til en ny uge. En uge med 1 års-tjek til bilen, lock out på mit arbejde (jeg er dog ikke ramt), Ældste med på arbejde pga. lock out på skolen og årets sidste håndboldtræning til begge piger.

Første hold cupcakes fra pigerne og deres moster
 

4 kommentarer:

 1. Det lyder som det var en ferie, hvor I alle fik opfyldt det I havde brug for- og det er jo bare perfekt :)

  SvarSlet
 2. Det var helt perfekt! Dog ville jeg gerne have haft chauffør på de 300 km hjem, men man kan jo ikke få det hele ;-)

  SvarSlet
 3. Lyder som en god ferie og din mors boller og appelsin marmelade ser virkelig gode ud.

  Er blevet fast læser og vil glæde kig til at følgemed.Du er velkommen til at kigge forbi min blog.

  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Hej Louise
  Velkommen til! Jeg er glad for, at du har lyst til at følge med. Appelsinmarmeladen er lavet udfra min mormors opskrift, så den har efterhånden nogle år på bagen - som regel et kvalitetstegn når det gælder mad ;-)
  Kram

  SvarSlet